Menu

Advies

Onder het motto ‘Mislukken in de voorbereiding is voorbereiden op mislukking’ kan ik u uitstekend adviseren bij het project. Ook voor het beoordelen en opstellen  van contractwijzigingen, afwijkingen of het reviewen van het contract, ontwerp of een technisch vraagstuk, ben ik u graag van dienst

Specialistische kennis over infrainstallaties kan van doorslaggevend belang zijn om een project binnen de afgesproken tijd, voor het afgesproken geld en conform de afgesproken kwaliteit op te leveren. Goede voorbereiding en beoordeling van de voorstellen zijn essentieel.

Grote infraprojecten zijn tegenwoordig zo complex, dat het niet reëel is om als opdrachtgever of aannemer alle technische kennis in huis te hebben. Toch wilt u de offertes inhoudelijk kunnen beoordelen: kloppen de kosten en wordt voldaan aan de functionele eisen? Voor al dit soort beoordelingen kunt u een beroep doen op mijn specialistische kennis.

Ook voor het afnemen van een Factory Acceptant Test (FAT) of Site Acceptant Test (SAT) of het opstellen van het test protocol kan ik u van dienst zijn.

Kennismaken?

Bij Erzet Projectmanagement geldt ‘de vent is de tent’. Dus u wilt ongetwijfeld eerst kennismaken.  Voor een afspraak kunt u mij bellen op 06 – 30 411 823 of ga naar contact.

Ga naar contact